MAC Cinderella

Vaihteeksi taas MACiä! Eli eilen Stockalle ilmestyi Cinderella-kokoelman tuotteet, mutta tarkkasilmäiset bloggaajat löysivät tuotteet jo Stockmannin verkkokaupasta keskiviikkoiltana. Näin ollen naputtelin heti keskiviikkona ostoskoriini kaksi Cinderella-tuotetta. Perjantaina kävin vielä tiskillä, mutta yksi haluamani tuote oli loppuunmyyty – onneksi se samainen löytyy vakkarikokoelmasta eli tämäkin siis löytyy postauksen lopusta.

Olin ensin ajatellut, ettei tämä kokoelma oikein ole minua. Tuhkimo ei satu olemaan lempisatuni ja kaikki tuotteet olivat jotenkin tosi tylsän värisiä. Tai näin luulin. Kuitenkin ostoskoriin sujahti ihan ensimmäisenä luomiväripaletti. Stroke of Midnightissa on vain yksi LE-sävy ja sekin kantaa paletin nimeä. Muut kaikki sävyt löytyvät vakiokokoelmasta, mutta itse en sattunut omistamaan niistä yhtään.

Toisena ostoskoriin tipahti tuote, jonka olen halunnut ostaa jo pitkään, mutta ei vain ole tullut – nimittäin Reflects Pearl. Tämä on aivan upea vaalea kimalteleva glitter!

Luomivärikuusikosta löytyy seuraavat sävyt:
Vapour – vaalea persikkaisen vaaleanpunainen violetillä helmiäisellä
Phloof! – huurteinen vaalea
Omega – pehmeä hillitty beige taupe
Quarry – pehmeä hillitty luumunruskea
Sating Taupe – taupe hopeisella shimmerillä
Stroke of Midnight – musta-luumu helmiäisellä shimmerillä

Reflects Pearl on siis valkoista glitteriä, jossa on helmiäistä hohdetta mukana. Tällä siis todellakin saa hempeää hohdetta silmään tai sitten kunnolla glitterisen meikin (kunhan pakkaa värin kunnolla).

Itse olen täysin myyty. Nämä ovat niin kauniita! Voitte kuvitella millä meikkaan viikonloppuna.

Ja sitten se normikokoelmastakin löytyvät tuote – nimittäin Macroviolet geelirajaus. Tämän sävyksi on kerrottu syvä savustettu violetti punaisella shimmerillä. Itse olen kaivannut violettia geelirajausta ja tämä on kyllä aikasta upean näköinen!

Kerkisittekö hankkimaan jotain Cinderella-kokoelmasta?

MAC Cinderella collection came out yesterday in Finland, finally. Products were available for purchase online on Wednesday already and I managed to snatch few products – Stroke of Midnight eyeshadow palette and Reflects Pearl pigment. I love both of them and will be playing with them whole weekend! I also bought Macroviolet Fluidline from normal range since Cinderella version was sold out. It seems like an amazing colour and I’ve been missing a purple gel liner from my collection. Did you manage to get anything from this collection?

13 thoughts on “MAC Cinderella

  1. En kerinnyt, mutta jään henkiin. Kaikki kiinnostavin oli jo myyty loppuun, kun jäin yhdeksi yöksi harkitsemaan asioita. Tuo paletti näyttää mahtavalta!

    Like

  2. Tuota luomiväripalettia punnitsit pitkään, siinä olisi ollut hyviä perussävyjä eikä yhtään sellaista, joka mulla jo olisi. Myös tuo pigmentti/glitter kiinnosti, samoin toinen niistä huulipunista. Mutta sitten taas äääähh… en jaksanut :P

    Like

  3. Voi MAC sentään. Nyt on oikeasti taas niin paljon kaikkea kivaa, mitä tekisi mieli hamstrata! “Onneksi” osa on jo myyty loppuun, eipähän iske valinnanvaikeus :D Kun haluaisi kaikki! Toledo-kokoelmasta houkuttelee kaikki kolme poskipunaa ja ainakin yksi luomiväripaletti :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s