YSL Volupté Tint-in-Oil – 1 Drive Me Copper

Kyllä minäkin, koska kaikki muutkin! Eli hankin siis parisen viikkoa sitten YSL:n uusimman Tint-in-oilin eli öljypohjaisen huulikiillon. Kävin Stockan meikkaajan kanssa keskustelua siitä, että mikä sävy olisi mulle paras ja päädyimme yhdessä ykköseen eli kupariseen sävyyn. Tämä muuttuu huulilla lämpimämmän pinkiksi kuin muut sävyt, joten tämä on tosi kiva stainattuaan huulenikin.

Pakkaus on aivan ihana ja todella ylellisen tuntuinen. Putkilo on aika painava, mutta Volupté-tuotteet taitavat muutkin olla metallisissa tuubeissa. Itselle tulee siveltimestä mieleen Encre de Peau -meikkivoiteen kuminen applikaattori, mutta tässä pää on muotoiltu huulten kaarteisiin sopivaksi.

Tämä tuntuu paksulta öljyltä huulilla, mutta “sulaa” nopeasti. Suuhun tätä menee väistämättä, mutta maku ei ole onneksi paha. Huuliöljyssä on sekoitettuna neljää öljyä: aprikoosinkiviöljyä, korianterinkukkaöljyä, jojobasiemenöljyä sekä passionsiemenöljyä. Tämä vain tuntuu niin ihanan hoitavalta huulilla!

Tuoksukin on hyvä ja mikään ei kyllä voita tämänkään vetämistä ulos meikkipussukasta ja lisäämistä vaikka metrossa. Varsinkin kun peilinä toimii MACin Mystery Powder -rasia. Tämä sävy ei kyllä peiliä kaipaa, itse vetelen tätä huulille töissä ilman peiliä enkä ole saanut ympäri suuta vielä stainattua pinkiksi. Tykkään myös todella tuosta kuparisesta hohteesta, joka öljyssä on.

I bought this lovely tint-in-oil by YSL few weeks ago and decided to get the number 1 Drive Me Copper since it was the warmest pink out of them all. Packaging is lovely and luxurious and applicator reminds me of one in Encre de Peau foundation. Oil is on the thicker side but “melts” on lips. It contains mix of four oils and I just love how this make my lips feel.

4 thoughts on “YSL Volupté Tint-in-Oil – 1 Drive Me Copper

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s