Mysterious Powder

MACillä jatketaan! Samaan aikaan kun hankin MACin Toledo-kokoelmasta poskipunan, niin ostin myös Ultimate-kokoelmasta puuterin. Laukussa hengannut MUFEn puuteri alkoi jo olemaan siinä kuosissa, että se ei kauaa kestäisi ilman hajoamista laukkuun, joten päätin siirtää sen kotikäyttöön ja ostaa uuden puuterin laukkuuni.

Tätä tulee olemaan ihana vetäistä laukussa ja puuteroida nenäänsä. Tämä on ehkä parhaimman näköinen kivipuuterirasia, jonka olen koskaan nähnyt. Peili on myös ihan hyvän kokoinen, joten tämän kanssa ei tarvitse erillistä peiliä kuljetella, jos vaikka haluaa muutenkin meikkiä lisäillä.

Puuteri itsessään on aika kevyttä. Pelkäsin, että sävy Light/Medium (noin NC20) olisi aivan liian tumma talvi-iholleni, mutta koska puuteri on niin kevyttä, niin tämä häviää hyvin ihooni.

Puuteri jättää ihon mataksi, mutta ei liian mataksi – jos tiedätte mitä tarkoitan. Tämä on erittäin hyvä puuteri pieniin korjailuihin ja kiillon poisviemiseen (vaikka toivonkin, että rasva ensin blotataan pois).

Pakkaukseen sisältyy vippa sekä täyttöpakkaus, joka on muuten todella hyvä juttu. Näin ollen koko rasia saa pidemmän käyttöajan, kun tyhjän pannun voi vain vaihtaa uuteen.

Mitä mieltä tästä kauniista puuterista?

When I bought Ripe Peach from MAC I also decided to invest in new powder from Ultimate collection. I’ve never seen any package as beautiful for pressed powder as this one. Will be great to get this out of the purse and touch up my makeup. Shade Light/Medium isn’t too dark for me since the powder is really sheer. This leaves matte finish but because of the sheerness it doesn’t make you look all cakey. Have you bought anything from Ultimate collection?

18 thoughts on “Mysterious Powder

  1. Rasia on niin nätti, että ostaisin tämän heti, jos käyttäisin yhtään enempää puuteria. :D (nim. 14 vuotta vanhasta kivipuuterista ei näy edes pannu)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s