No se Ripe Peach!

Kyllä siis Toledo-kokoelmasta lähti minunkin mukaani jotain – nimittäin Ripe Peach. Kuolasin Ripe Peachiä ja parisen vuotta sitten vai koska se ilmestyi MACille edellistä kertaa. En kuitenkaan sitä koskaan ostanut, mutta nyt oli pakko. Ensinnäkin Toledon pakkaukset viehättivät minua sen verran, että jotain oli pakko saada. Vaikka en suurin Isabel ja Ruben Toledon grafiikan fani olekaan, niin nämä ovat sen verran omalaatuisia, että on kiva omistaa kokoelmasta edes jotain – varsinkin Ripe Peach.

Värinä poskipuna on kuvailtu vaaleaksi koralliksi. Poskillani tämä on selvästi oranssisen persikkainen ja hieno kultainen shimmer ei juurikaan siirry poskille. Tämä on todella helppokäyttöinen. Pigmentti ei ole parhain, mutta toisaalta tätä on helpompi sutia naamalle ilman, että päätyy saamaan pyöreät läiskät poskille.

Pakkauksesta vielä sen verran, että kauankohan tuo hieman nihkeä valkoinen materiaali on kauaa valkoinen? Pakkaus on myös aika iso ja kolho, jos ajattelee tämän kanssa lähteä reissuun. Minä pidän tämän visusti kotona akryylilaatikossa, joten itselläni tämä tuskin tulee olemaan ongelma.

Lähtikö teidän mukaan Toledo-kokoelmasta mitään?

I too purchased something from MAC Toledo collection. I kinda had to buy Ripe Peach since I thought about buying it few years back when it last time went live. Even if this colour is called light coral it is more orange-y peach on my cheeks and the golden shimmer doesn’t much transfer. I really like this colour, pigmentation isn’t the best but this is easy everyday blush. I just wonder how long the bit sticky packaging stays white. Also the packaging is a bit big if you want to keep this in your purse – I will keep this at home. Did you buy anything from Toledo collection?

9 thoughts on “No se Ripe Peach!

  1. Oi vau miten ihanalta tuo Ripe Peach näyttää, tuijotan vaan uudestaan ja uudestaan tota makrokuvaa :D jos en olis sairastunut niin Ripe Peachin olisin varmaan käynyt hakemassa.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s