lifestyle

2 x motivaatiokirja

Tilasin viime viikolla Amazonista kaksi kirjaa – ja koska omistan Kindlen, sain ne heti käsiini. Tarvitsin kirjoja, joita lukea sillä aikaa sairaalassa, kun lapsi nukkuisi kipujaan pois.

Luen aika satunnaisesti – välillä voin kahmia monta kirjaa viikossa läpi, joskus en lue kuukausiin. Nyt on ollut taas pitkä aika, kun Kindle on ollut lataamatta ja Englannin reissulla aloittamani David Mitchellin Thinking About It Only Makes It Worse on jäänyt pahasti kesken.

Jostain syystä fiktio ei hirveästi innosta tällä hetkellä, joten niinpä päätin lopultakin lukea #GIRLBOSSin ja tämän lisäksi latasin Aliza Lichtin Leave Your Markin. Molemmat tuovat toivottavasti jotain inspiraatiota sekä työelämääni että tähän blogiin.

Nimen perusteella myös The Life-changing Magic of Not Giving a F**k voisi olla hyvä seuraava kirjaehdokas. Inhoan self-help-kirjoja, joissa ryvetään itsesäälissä tai yritetään liian pehmeästi ehdottaa yhtään mitään. Tarvitsen vähän – tai vähän enemmänkin – potkua. Mutta sitten on se toinen ääripää – minä teen kaiken oikein, sinunkin pitäisi olla kuten minä – ja tällaisia INHOAN.

Suosittelen muuten jokaiselle lukuholistille Kindleä – voi kantaa mukanaan tuhansia kirjoja ilman, että selkä kärsii. Ja mulla ei tule ikävä sitä, että painava kirja tippuu naamalleni, kun luen sängyssä puoliunessa. Tietysti, jos lukee kirjoja suomeksi, niin en tiedä millainen valikoima on. Itse en ole lukenut suomeksi kirjaa sitten, ties koska.

Onko jompi kumpi kirjoista tuttu? Mitä kirjaa sinä suosittelisit minulle luettavaksi?

3 Comments

  • Heidi B

    #Girlboss on sellainen, joka on pitänyt lukea jo pitkään! Ehkä mä sitten jaksan kun gradu on viimein pois alta. Jotenkin se verottaa tota muuta lukemista..

  • Karoliina

    Itsekin luen paljon mieluummin englanniksi, heti kun ekan englanninkielisen kirjan joskus luin niin suomenkieliset on kuulostaneet niin tönköiltä ja tylsitä sekä suurin osa vitseistä ja sanaparsista menettää merkityksensä suomeksi käännettynä – sama juttu tv-sarjoissa ja elokuvissa; katson nekin mieluiten ilman tekstejä englanniksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.