makeup

2 x Kat von D Lock-it (Concealer Crème ja Setting Powder)

Kat von D:n Lock-it-tuotteet ovat olleet varsin hypetettyjä varsinkin rasvaisesta ihosta kärsivien joukossa. Itse omistan akneen taipuvan sekaihon. Niinpä välillä on enemmän peitettävää ihossa, kuin toisina aikoina.

Lock-it-meikkivoidetta en ole testannut ja vähän epäilen, että se olisi liian paksua ja kuivaa iholleni. Sen sijaan halusin testata nestemäistä peitevoidetta ja irtopuuteria. Aloitetaan peitevoiteesta.

Lock-it Concealer Crème

kat von d lock-it creme concealer light 1 neutral

Ostin oman peitevoiteeni sävyssä Light 1 Neutral eli todella vaalean. Tässä on aika neutraali pohja, joka on aika yllättävää näin vaaleassa, yleensä ne menevät aika vaaleanpunaisiksi. Koska en nyt ole skaalan vaalein ihonsävyltäni, niin tämä on enemmän talvisävy minulla ja sopii enemmän korostukseen esim. silmien alla. Finnejä peittäessä tämä on aavistuksen liian vaalea verrattuna meikkivoiteisiini. Tämä näyttää pisamiani vasten kesällä melkein valkoiselta. Eli jos on vaaleaakin vaaleampi peitevoide hakusessa, katsokaa tämä!

Mulla on kyllä pieni ongelma tämän peitevoiteen kanssa – se ei toimi kaikkien meikkivoiteideni kanssa, esim. Fenty Beautyn meikkivoiteen kanssa tämä ei toimi yhtään. Molemmat kuivahtavat nopeasti eli ne vain tarrautuvat toisiinsa ja pian olen saanut irrotettua molemmat ihostani ja siitä tulee läikikäs. En suosittele tätä kuivaihoisille, mutta tämä todellakin pysyy paikoillaan. En oikeastaan tartu tähän, sävyn sekä nopean kuivahtamisen takia. Tuntuu, etten saa tätä häivytettyä tarpeeksi nopeasti käytin kuinka kosteaa sientä.

Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tunnu raskaalta iholta, vaan tosi ohuelta. Vaikka moni on sanonut tämän olevan kosteuttava, niin itse en ihan tätä näe. Tuntuu, ettei näin vaaleassa peitevoiteessa ole ihan yhtä hyvää pigmenttiä kuin tummemmissa, joten tämä ei ole täysin full-coverage itselläni.

Lock-it Setting Powder

kat von d lock-it setting powder

Mä en ensin tullut toimeen tämän puuterin kanssa. Minusta tämä ei toiminut lähellekään yhtä hyvin kuin Laura Mercier Translucent Loose Powder. Kuitenkin jostain syystä aloin enemmän ja enemmän käyttämään tätä ja tajusin vähän ajan päästä miksi – tämä ei ole niin kuivattava kuin Laura Mercier eikä tämä tee ihosta yhtä liukasta kuin moni HD-puuteri.

Tätä on saatavilla vain yhdessä sävyssä, joka ei ole täysin valkoinen, muttei tällä mitään sävyäkään saa. En tiedä kuinka hyvin tämä toimii tosi tummalla iholla, koska tämä voisi hyvin antaa harmahtavan kalvon iholle. Puuterissa on aavistuksen jotain helmiäistä mukana, tämä ei ole matta. Eli jos haluaa ihostaan tosi matan, niin älkää tarttuko tähän puuteriin. Sen sijaan tämä puuteri antaa iholle luonnollisen tuntuman ja hehkun.

Mutta tässäkin on oma ongelmansa – koska tämä sisältää jotain helmiäistä, niin saan välillä sen tarttumaan kunnolla silmänalusiholleni. Varsinkin sisänurkkaan tarttuu liikaa puuteria, joka näyttää siltä, että olisin saanut hieman kiiltävää ihonväristä luomiväriä väärään kohtaan. Tätä on vaikea korjata, sillä puuteri on tarttunut peitevoiteeseen. Ja tämä tapahtuu sekä sienen, että siveltimen kanssa – aina silloin tällöin eli ei joka kerta. Tämä ei kuitenkaan haittaa niin paljoa, että lopettaisin käytön. Sen sijaan olen välillä käyttänyt toista puuteria silmien alle ja tätä muualle kasvoihin.

Näistä kahdesta puuteri on sellainen, jonka voisin ostaa uudestaan. Ja ehkä ostankin, kuka tietää.

Onko teillä kokemuksia Kat von D:n tuotteista, mitä kannattaa kokeilla?

One Comment

  • Nena Sofia

    No eipä ole tullut Kat Von D:n tuotteita kokeiltua, lähinnä hankalan saatavuuden takia. Tuo puuteri kuulostaa kyllä ihan loistavalta, pitääkin muistaa jos/kun jossain vaiheessa tähän merkkiin alan tuttavuutta tekemään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.