makeup

1 paletti, 10 bloggaajaa | Gloomy Days

Olette varmaan nähneet muissa blogeissa jo aikaisemminkin samantyylisiä postauksia. Tämän haasteen takana oli Charlotta Eve -blogin Charlotta. Hän otti yhteyttä pretty.fi-sivustoon, josta saimme kaikki haasteen toteuttamista varten NYX Professional Makeupin Perfect Filter -paletit eri sävyissä. Itse osuin Gloomy Days joukkoon, sillä minulla ei ollut oikein väliä, että minkä paletin tulen saamaan ja parempi näin, sillä nyt osui sellainen paletti, että oli vähän haastettava itseään.

Gloomy Days on sävyltään erittäin viileä, joka ei taas ole yhtään minua. Paletin pääsävyinä ovat harmaat ja siniset, juuri ne sävyt, joihin en itse ikinä tarttuisi ainakaan kaupassa. Eli todella hyvä paletti, kun haluaa vähän taas potkia itseään pois lämpimien ruskeiden käytöstä. Kaikki Perfect Filter -paletit on suunniteltu erilaisten filttereiden mukaan, juuri niitä, joita käytetään esim. Instassa.

nyx_gloomy_days

nyx_gloomy_days

Ensin vain harjoituksen vuoksi tein tällä paletilla ihan arkisen meikin – yksinkertaisen ja haalean, mutta se näytti niin tylsältä, että oli pakko tätä postausta varten tehdä tummempi ja näyttävämpi meikki. Niinpä valitsin meikin malliksi halo-tyylin, johon lisäsin kissarajauksen ja tekoräpsyttimet.

nyx_gloomy_days

nyx_gloomy_days

nyx_gloomy_days

nyx_gloomy_days

nyx_gloomy_days

Tajusin näitä kuvia käsitellessäni, että onpa meikki mun silmien värinen. Eli siniharmaat silmät ovat siis totta. Mielestäni näin kylmä meikki vähän on ristiriidassa mun ihon (ei näy kuvissa kunnolla) sekä hiusten kanssa. Muuten ei mitään ongelmaa, näyttää mielestäni kivalta.

Minulla olisi teille alekoodikin (kun ostat kolme, saat edullisimman puoleen hintaan) pretty.fi-verkkokauppaan, mutta näiden työmatkojen takia se on hukkunut johonkin. Palettikin on vaihtanut paikkaa monta kertaa tässä välissä eli luultavasti paperi, missä koodi on, makaa roskiksessa. Näin siinä käy, kun kuukauden reissaa kahden maan väliä ja pää ei ole ihan mukana. Tätäkin kirjoittaessa ruumiinlämpö on taas reippaasti yli 37. Kannattaa siis kurkata muiden bloggaajien postaukset ja käyttää vaikka heidän koodiaan, jos paletti (tai muu NYXin tuote kiinnostaa). Eli näistä blogeista löytyy siis samalla paletilla tehdyt erilaiset meikit:

In This Part of Town

All Them Shiny Things

The Queen of Glitter

Oh So Many Reasons

MaittaLy

Dioriina

Mizz Annie

Jenni Janas

Elina K

Ja kun tämä postaus pärähtää ruutuun, niin minä olen taas vaihteeksi reissaamassa takaisin Tallinnaan. Toivottavasti teidän kesäkuun viimeinen viikko on rentouttava.

Mitä mieltä näin kylmästä meikistä minulla?

Paletti saatu PR-näytteenä

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.